Snyggt och tryggt med Berglund SwedBirdCare

Tänk på våra småfåglar i vinter och ge dem en trygg plats att äta på. Från Berglund SwedBirdCare finns olika modeller för frö- och nötblandningar och stänger.

Globe

Den exklusiva fågelmataren för frö- eller nötblandningar – Globe seed med sittpinnar och Globe nut – har en modern touch och blir ett vackert smycke i den vintervilande trädgården. Den globformade mataren har ett metallnät kring foderbehållaren, så att bara småfåglarna kan flyga genom nätet till matplatsen.

Tower

Serien Tower är stilrena fågelmatare i metall, i olika utförande för talgbollar/energistänger, frö- eller nötblandningar. Locket fungerar som tak och skyddar fodret från spillning. Finns i olika storlekar och färger.

Pavillion

Klassiskt utformade Pavillion och Pavillion Junior för fröblandningar, erbjuder småfåglarna en matplats med inbyggda sittpinnar.