Ditt postkontor hemma!

Nu finns även möjligheten att skapa ditt eget postkontor hemma med en flexibel och trygg post- och pakethantering. Med Smart Control slipper du fysiska nycklar och styr istället postlådan med din smartphone.

Så fungerar din Smartpostlåda
Smart Control
Med Smart Control öppnas helt nya möjligheter. Du låser enkelt upp din Smartpostlåda med mobilen och slipper allt med krångliga nycklar. Via Qlocx app delar du ut digitala nycklar, du bestämmer själv till vem och hur länge. Låt din Smartpostlåda bli din central för utlåning eller återlämning av saker när du inte är hemma.
Home Delivery
Smartpostlådan är förberedd för Qlocx leveranstjänst Home Delivery, som gör att du kan ta emot större paket direkt i din postlåda och bli ditt nya postombud – tryggt, säkert och dygnet runt. Så fort Qlocx leveranstjänst blir tillgänglig kommer det bli möjligt att abonnera på denna tjänst.
Safe & Secure
Berglund lägger stor vikt vid att du ska kunna känna dig trygg och säker med din postlåda. Med en förstärkt dörr och ett okrypterbart digitalt lås är din post i säkert förvar.
Så fungerar Home Delivery

Framtiden är här, nu är det upp till dagens speditörer att växla om och växla upp. Vi kan i dagsläget ännu inte garantera att Qlocx hemleverans fungerar i alla delar av Sverige. Men inom kort kommer vi att kunna erbjuda den här tjänsten för alla. Till en början kommer den här tjänsten att vara gratis, men när den fungerar fullt ut kommer det att övergå till någon form av debitering.