Ditt postkontor hemma!

Berglund erbjuder kvalitetspostlådor med fokus på funktionella lösningar i tiden och med ett skandinaviskt formspråk. Ett brett sortiment av postlådor som täcker alla behov och förutsättningar. Allt från de klassiska postlådorna för daglig tömning, till de större markpostlådorna som är anpassade för att ta emot större mängder post och paket. Nu finns även digitala lösningar som tar med postlådan in i morgondagens post- och pakethantering.

En del saker är helt självklara

För oss är en del kriterier som en postlåda ska uppfylla bara helt självklara. Det är också därför det är skillnad på postlåda och postlåda.

Vädertåliga

Berglunds postlådor är utrustade för att klara av Skandinaviens tuffa väderförhållanden. Med vår långa erfarenhet har vi utformat postlådor med en genomtänkt konstruktion och utformning som står sig mot det tuffa väderklimatet i Skandinavien.

10 års garanti mot genomrost

Eftersom våra postlådor håller samma höga plåtkvalitet av galvaniserad stålplåt, alternativt aluzink som sedan pulverlackeras, kan vi lämna 10 års garanti mot genomrost.

Säker post

Berglund lägger stor vikt på säkerheten, så att din post ligger i tryggt och säkert förvar. Alla Berglunds låsbara postlådor har funktionen HandStop, vilken förhindrar objudna att komma åt posten via inkastluckan. Postlådorna är utrustade med ett kraftfullt lås som är anpassat efter postlådans storlek och funktion.

Enklare uppsättning

För att förenkla uppsättningen av din postlåda har Berglund flera olika monteringslösningar. Postlådorna har förborrade hål och kan enkelt fästas på våra uppsättningsstolpar som är justerbara höjdled. Markpostlådorna kan enkelt fästas på någon utav våra markfästen.

Svensk design

Berglund ägs av det svenska företaget Miljöcenter. All design, produktutveckling och marknadsföring sker i Sverige, vilket är en kvalitetsgaranti för dig.