Säker postlåda

Den dagliga posthanteringen har ändrat karaktär sedan Berglunds klassiska kopparlåda Stil 88 såg dagens ljus i slutet av sextiotalet. Den ständigt växande e-handeln ökar behovet av förbättrad säkerhet och möjlighet att ta emot större försändelser. Anrika Berglund följer med tiden och har ett brett sortiment med låsbara och säkra postlådor av högsta kvalitet.

För den dagliga posthanteringen finns Stil 98 – en klassisk säker postlåda som många känner igen från föregångaren Stil 88. Berglunds postlåda Stil 98 är ett låsbart alternativ för den som vill ha en mindre låda för daglig säker post. Ett smalare inkast under locket försvårar för tjuven att plocka post ur lådan. Stil 98, är helt enkelt en säker postlåda. Du tömmer lådan enkelt själv genom att fälla fronten framåt.

För större försändelser finns den låsbara Stil 1000 Paket. Postådan är säker och har ett inbyggt lås med fuktskyddad låskista och ett inkast som är utformat så att posten inte ligger lättåtkomlig för obehöriga. Med denna postlåda kommer du känna dig säker att din post förvaras i en säker postlåda.

Berglunds största paketlåda är Stil 4000. Berglund Stil 4000 har ett ASSA-lås samt en dörr med tre låspunkter för högsta säkerhet. Två inkast – för daglig post och större försändelser. Det flyttbara hyllplanet ger flexibel användning. En rymlig postlåda som ger en känsla av lugn och säker posthantering.