Det är skillnad på postlåda och postlåda

Berglunds postlådor är utrustade för skandinaviens tuffa väderförhållanden. De håller gemensamt samma höga plåtkvalitet av galvaniserad stålplåt, alternativt aluzink som sedan pulverlackeras. Den genomtänkta konstruktionen gör postlådan redo att klara av alla typer av väderförhållanden.

Berglund lägger stor vikt på säkerheten, så att din post ligger i tryggt och säkert förvar. Alla Berglunds låsbara postlådor har funktionen HandStop™, vilken förhindrar objudna att komma åt posten via inkastluckan. Postlådorna är utrustade med ett kraftfullt lås som är anpassat efter postlådans storlek och funktion.

Nu finns även SmartKey system™, ett digitalt lås som du styr via din smartphone. Berglunds nya koncept ”Ditt postkontor hemma” tar den dagliga brev- och pakethanteringen in i framtiden med den nya postlådan MP4000 Smart. Kärnan i den säkra lådan är SmartKey system som ger dig full kontroll direkt i mobiltelefonen.

Berglund har i samarbete med Qlocx utvecklat MP4000 Smart för villor som ersätter den vanliga postlådan. Postlådan öppnas via en mobilapplikation och genom applikationen kan man dela ut både permanenta och temporära digitala nycklar med två enkla knapptryck. Postlådan drivs på batterier (AA) som håller i ca 1 år där appen känner av när det är dags att byta batterier.

MP4000 Smart har alltså inga fysiska nycklar utan ett digitalt lås som du styr direkt i appen. Med SmartKey system kan du ge familjen behörighet att tömma lådan och i händelseloggen ser du direkt vem som öppnat lådan och när. Du kan också ge tillfällig behörighet till exempelvis grannen när du är på semester. Då är ”nyckeln” aktiv bara under den tid du anger, sedan tas den automatiskt bort.

MP4000 Smart har en stor säkerhetsdörrSecurityDoor – med möjlighet att ta emot paket upp till B31xH47xD26 cm, samt ett integrerat inkast för brev och mindre försändelser.