Flexibel Pakethantering!

Upptäck vilka nya möjligheter paketstationer ger!

Berglund erbjuder ett brett sortiment av kvalitetspostlådor som täcker alla behov och förutsättningar. Allt från de klassiska postlådorna för daglig tömning, till de större markpostlådorna som är anpassade för att ta emot större mängder post och paket.

Nu finns även digitala lösningar som ger möjligheten att skapa ett eget postkontor hemma med en flexibel och trygg post- och pakethantering. Smarta paketpostlådor som enkelt styrs via Qlocx app och som ger möjligheten att få paketleveranser direkt i postlådan.
Paketboxar som kan placeras enskilt eller i grupp för pakethantering på ett företag eller i ett bostadsområde.

Paketstationen Deliverybox fungerar som en leverans- och returstation för de som ansluter sig till Qlocx leveranstjänst, t.ex. i ett bostadsområde eller på en allmän plats.

Delivery box – Paket terminal

Delivery box är en paketautomats som fungerar som en leverans- och returstation för de som ansluter sig till Qlocx leveranstjänst. Delivery box kan placeras i ett bostadsområde eller på en central plats där användarna kan hämta ut sina leveranser. När ett paket ska hämtas eller returneras öppnas luckan med hjälp av Qlocx app som generar en digital nyckel.

Enkel installation!

För utomhusplacering rekommenderar vi vårt Betongfundament. Det ger tyngd och stabilitet åt skåpet.

För inomhusplacering rekommenderar vi vårt Plåtfundament. Det ger en snygg finish med en plåtklädd botten.

Skåpet kan enkelt placeras med hjälp av en handtruck.

Underhållsarbete kan enkelt skötas, all elektronik sitter samlad under topplocket.

Enkel, smidig och lättillgänglig pakethantering!

Paketautomater – en gemensam station för pakethantering

MP4000 Smart – Paketautomat

Rymlig paketautomat som fungerar som en central station för pakethantering. Paketautomaten kan användas på företag eller i bostadsområden där man man önskar en gemensam station för pakethantering.
Varje box är unik vilket gör att det enkelt går att bygga ut systemet till hur många boxar som man önskar, även i efterhand.

Användarna kan enkelt hämta ut eller returnera sitt paket från paketautomaten via Qlocx app.