Öka din service för dina kunder!

Delivery box – Paket terminal

Delivery box är en paketautomats som fungerar som en leverans- och returstation för de som ansluter sig till Qlocx leveranstjänst. Delivery box hjälper konsumenten men även dig som arbetar business to business. Genom att placeras Delivery box utanför butiken eller en central plats kan t.ex. hantverkarna/byggarna lätt hämta reservdelarna mm tidiga mornar eller sena kvällar då butiken håller stängt. När ett paket ska hämtas eller returneras öppnas luckan med hjälp av Qlocx app som generar en digital nyckel. Enkelt, smidigt och fungerar dygnet runt.

Click and collect!

Du som företagare kan även ge dina konsumenter en bättre service med hjälp av Paket- och returstationen. Deliverybox kan placeras enskilt eller i grupp för pakethantering utanför t.ex. butiken eller köpcentret mm. Med hjälp av Klick and collect kan konsumenten enkelt, dygnet runt, hämta sina byggmaterial, mediciner eller kläder mm. Deliverybox är en fördel i så många olika sammanhang, allt ifrån en allt mer stressig vardag för att hinna passa tider till de äldre eller sjuka som gärna håller avstånd från större folksamlingar. Med Deliverybox ger du din kunder en ökad service och flexibilitet.

Enkel installation!

För utomhusplacering rekommenderar vi vårt Betongfundament. Det ger tyngd och stabilitet åt skåpet.

För inomhusplacering rekommenderar vi vårt Plåtfundament. Det ger en snygg finish med en plåtklädd botten.

Skåpet kan enkelt placeras med hjälp av en handtruck.

Underhållsarbete kan enkelt skötas, all elektronik sitter samlad under topplocket.