4 tips till en hållbar brevlåda!

Så tar du hand om din brevlåda på bästa sätt!

Har du köpt en brevlåda från Berglund har du köpt kvalitet för framtiden. Men för att brevlådan ska hålla länge behöver den tas om hand. Produktchef Björn Lindberg ger dig 4 enkla tips om hur du tar hand om din brevlåda på bästa sätt och varför du ska välja en brevlåda från Berglund.

 

Så här enkelt är det att ta hand om brevlådans lås, enligt Björn Lindberg:

 

– En enkel låsspray från bensinmacken är oftast en kortsiktig lösning som på sikt kan göra mer skada än nytta eftersom den löser upp låsets eget smörjfett. Använd istället Assa låsspray från Berglund. Med bra låsspray ökar låsets livslängd och funktionen bibehålls.

– Använd Assa låsspray regelbundet, fem till sex gånger om året. Regelbunden sprayning av din brevlåda bidrar också livslängden på låset och bibehåller funktionen.

– Utseendet är självklart inte allt, men ge ändå din Berglund-brevlåda en rengöring då och då. Med vanlig bilpolish får brevlådan snabbt en vacker finish igen.

– I nya webbshopen – Reservdelar & tillbehör finns flera tillbehör som ytterligare lyfter din Berglund- brevlåda, till exempel namndekorationer i flera färger och typsnitt, graverade namnskyltar och siffror. Här finns också kompletta lås samt nyckelämne för den som vill ha för nycklar än de två som ingår för de låsbara brevlådorna.

Varför ska jag välja en Brevlåda från Berglund?

– För säkerheten och kvaliteten. I serien finns låsbara brevlådor i olika prislägen och kvalitet och i flera storlekar för olika behov. Vi har också brevlådor utan lås, i hög kvalitet och som har lås som tillval, berättar Björn Lindberg.

Se nedan brevlådor…. Vilken passar dig bäst?

 

Du hittar din brevlåda här