Vilken Postlåda väljer du?

Den dagliga posthanteringen har ändrat karaktär sedan Berglunds klassiska kopparbrevlåda Stil 88 såg dagens ljus i slutet av sextiotalet. Den ständigt växande e-handeln ökar behovet av förbättrad säkerhet och möjlighet att ta emot större försändelser. Anrika Berglund följer med tiden och har ett brett sortiment med låsbara och säkra brevlådor av högsta kvalitet.

Lång, kort, bred eller smal?

Vilken brevlåda vill du ha? Vilken färg? Vilken form? Vill du veta att din post ligger i säkert förvar innan du plockat upp dina brev och paket? Vi människor har olika smak och tycke, Berglund bjuder därför på en rad olika brevlådor för allas tycke och smak. E-handeln ligger i tiden och har ökat lavinartat de senaste åren. Känn dig säker och satsa på en låsbar och rymlig postlåda. Känslan att sitta på jobbet och veta att det man beställt är i säkert förvar, den känslan ger trygghet och ett härligt lugn.

Varför ska jag välja en postlåda från Berglund? 

Berglunds Produktchef Björn Lindberg svara på konsumentfrågan.

För säkerheten och kvaliteten. I serien finns låsbara postlådor i olika prislägen och kvalitet och i flera storlekar för olika behov. Vi har också postlådor utan lås, i hög kvalitet och som har lås som tillval, berättar Björn Lindberg. 

– Berglunds postlådor finns för alla storlekar och behov, från enkla, mindre Stil 88 – en klassiker för den dagliga postmottagningen som nu också finns i en låsbar version – Stil 98. Den mindre Stil 90 i plast kan kompletteras med låslock SafetyCare90 och monteras enkelt utan verktyg. För mottagning av större försändelser finns flera lådor att välja mellan:
Stil 4000 Paket – Veckopostlåda med två inkast och ett ASSA-lås med låsregel och spanjolett för högsta säkerhet – vår säkraste postlåda med stor kapacitet.
Stil 1000 Paket – Stor låsbar låda för mottagning av paket och vanlig post.

Vill du ha en säker mindre brevlåda?

För den dagliga posthanteringen finns Stil 98 – en klassisk säker brevlåda som många känner igen från föregångaren Stil 88. Berglunds brevlåda Stil 98 är ett låsbart alternativ för den som vill ha en mindre brevlåda för daglig säker post. Ett smalare inkast under locket försvårar för tjuven att plocka post ur lådan. Stil 98, är helt enkelt en säker brevlåda. Du tömmer brevlådan enkelt själv genom att fälla fronten framåt.

Vill du ha en säker större brevlåda? 

För större försändelser finns den låsbara Stil 1000 Paket. Brevlådan är säker och har ett inbyggt lås med fuktskyddad låskista och ett inkast som är utformat så att posten inte ligger lättåtkomlig för obehöriga. Med denna brevlåda kommer du känna dig säker att din post förvaras i en säker brevlåda.

Berglunds största postlåda för paket är Stil 4000. Berglund paketpostlåda Stil 4000 har ett ASSA-lås samt en dörr med tre låspunkter för högsta säkerhet. Två inkast – för daglig post och större försändelser. Det flyttbara hyllplanet ger flexibel användning. En rymlig paketpostlåda som ger en känsla av lugn och säker posthantering.

        

Så tar du hand om din postlåda på bästa sätt!

Har du köpt en postlåda från Berglund har du köpt kvalitet för framtiden. Men för att postlådan ska hålla länge behöver den tas om hand. Fukt och kyla påverkar låset på din postlåda, särskilt under perioder då temperaturen växlar mellan plus- och minusgrader. För att förlänga hållbarheten och bibehålla den säkra postmottagningen, behöver låset lite omsorg. Produktchef Björn Lindberg ger dig 4 enkla tips om hur du tar hand om din postlåda på bästa sätt och varför du ska välja en postlåda från Berglund.

3 enkla tips till din brevlåda!

  • En enkel låsspray från bensinmacken är oftast en kortsiktig lösning som på sikt kan göra mer skada än nytta eftersom den löser upp låsets eget smörjfett. Använd istället Assa låsspray från Berglund. Med bra låsspray ökar låsets livslängd och funktionen bibehålls. Använd Assa låsspray regelbundet, fem till sex gånger om året. Regelbunden sprayning av din postlåda bidrar också livslängden på låset och bibehåller funktionen.
  • Utseendet är självklart inte allt, men ge ändå din Berglund-postlåda en rengöring då och då. Med vanlig bilpolish får postlådan snabbt en vacker finish igen.

Designa din egna brevlåda från Berglund!

  • I nya webbshopen – Reservdelar & tillbehör finns flera tillbehör som ytterligare lyfter och ger en extra design av din Berglund-brevlåda, till exempel namndekorationer i flera färger och typsnittgraverade namnskyltar och siffror. Det ser inbjudande och fint ut med en designad brevlåda, och extra roligt om man designat sin brevlåda själv.
  • I nya webbshopen – Reservdelar & tillbehör finns också kompletta lås samt nyckelämne för den som vill ha fler nycklar än de två som ingår för de låsbara brevlådorna.

Så monterar du din postlåda!

  • Vecko- och paketlådor – monteras på Easy Mount markfäste eller Jordankare.

Så monterar du ditt lås på din postlåda!

Vilken postlåda passar dig bäst?

https://www.youtube.com/watch?v=hPzv5_QodJY

Ta mig till Berglunds Postlådor!