MP4000 Smart

Berglunds nya koncept ”Ditt postkontor hemma” tar den dagliga brev- och pakethanteringen in i framtiden. Den nya lådan MP4000 Smart. Kärnan i den säkra lådan är SmartKey system som ger dig full kontroll direkt i mobiltelefonen.

Den nya lådan har inga fysiska nycklar utan ett digitalt lås som du styr direkt i appen. Med SmartKey system kan du ge familjen behörighet att tömma lådan och i händelseloggen ser du direkt vem som öppnat lådan och när. Du kan också ge tillfällig behörighet till exempelvis grannen när du är på semester. Då är ”nyckeln” aktiv bara under den tid du anger, sedan tas den automatiskt bort. Samma behörighet kan ges till bud som ska leverera ett paket; de levererar försändelsen, du ser det i loggen och sedan är den tillfälliga behörigheten borta, förklarar Christer Fransson.

Funktionen Qlocx underlättar och säkrar din postmottagning från e-handlare. De handlare som är anslutna till funktionen ger dig möjlighet att få ditt paket levererat hem till din MP4000 Smart.

Qlocx underlättar din pakethantering genom att du direkt vid beställning kan välja alternativet för leverans. I en app följer du sedan din beställning ända hem till lådan och slipper invänta aviseringar, och hålla koll på öppettider på utlämningsställen. Så fort försändelsen ligger i lådan får du en notis i din logg och paketet ligger säkert tills du eller andra med behörighet öppnar lådan, säger Christer Fransson.

MP4000 Smart har en stor säkerhetsdörrSecurityDoor – med möjlighet att ta emot paket upp till B31xH47xD26 cm, samt ett integrerat inkast för brev och mindre försändelser.