Säker brevlåda

Den dagliga posthanteringen har ändrat karaktär sedan Berglunds klassiska kopparbrevlåda Stil 88 såg dagens ljus i slutet av sextiotalet. Den ständigt växande e-handeln ökar behovet av förbättrad säkerhet och möjlighet att ta emot större försändelser. Anrika Berglund följer med tiden och har ett brett sortiment med låsbara och säkra brevlådor av högsta kvalitet.

 

Säker mindre brevlåda, Stil 98

För den dagliga posthanteringen finns Stil 98 – en klassisk säker brevlåda som många känner igen från föregångaren Stil 88. Berglunds brevlåda Stil 98 är ett låsbart alternativ för den som vill ha en mindre brevlåda för daglig säker post. Ett smalare inkast under locket försvårar för tjuven att plocka post ur lådan. Stil 98, är helt enkelt en säker brevlåda. Du tömmer brevlådan enkelt själv genom att fälla fronten framåt.

 

 

Säker större brevlåda, Stil 1000 Paket & Stil 4000 Paket

För större försändelser finns den låsbara Stil 1000 Paket. Brevlådan är säker och har ett inbyggt lås med fuktskyddad låskista och ett inkast som är utformat så att posten inte ligger lättåtkomlig för obehöriga. Med denna brevlåda kommer du känna dig säker att din post förvaras i en säker brevlåda.

Berglunds största brevlådan för paket är Stil 4000. Berglund Stil 4000 har ett ASSA-lås samt en dörr med tre låspunkter för högsta säkerhet. Två inkast – för daglig post och större försändelser. Det flyttbara hyllplanet ger flexibel användning. En rymlig brevlådasom ger en känsla av lugn och säker posthantering.

 

 

 

 

Du hittar din säkra brevlåda här